Disney 100 TikTok Quiz Answers Today (November 10)

    0
    62

    Updated: November 10, 2023

    New answers for more letters!

    To celebrate Disney’s centennial, you can collect Disney character cards. If you want to get them all like me, check out our Disney 100 TikTok Correct Answers today.

    If you love going on adventures with Disney characters, Disney Speedstorm is the one for you (or rather, track).

    Answers for today’s Disney 100 TikTok quiz (November 10)

    1. When does National Geographic Sharkfest celebrate?

    Answer: Each summer

    2 in The princess and the frogWhat was Tiana’s restaurant before she bought it?

    Answer: a sugar mill

    3. Who is Basil’s partner? The great mouse detective?

    Answer: Dr. Dawson

    4. in Mulan (1998), what is the name of Mulan’s dog?

    Answer: Little brother

    5. What is the secret identity of Miles Morales’ uncle, Aaron Davis?

    Answer: The marauder

    Answers to the Disney 100 TikTok Quiz (November)

    1 in zootopiaWhat is the name of Judy Hopps’ favorite singer?

    Answer: Gazelle

    2. In the movie MiracleWho scored the winning goal against the Soviet team?

    Answer: Miguel

    3. Which composer helped write ‘Yo Ho, Yo Ho (A Pirate’s Life for Me)’ for the Pirates of the Caribbean attraction?

    Answer: George Burns

    4. What are the vehicles called in tron?

    Answer: light bicycles

    5. in frozen 2What is the name of the spirit of fire?

    Answer: burnish

    Answers to the Disney 100 TikTok Quiz (November 8)

    1 in moanaMaui shapeshifts into everyone EXCEPT what creature?

    Answer: Octopus

    2. What is the name of the ghost town in Big Thunder Mountain Railroad?

    Answer: Tumbleweed

    3. Where does Palpatine prepare the Final Order in Star Wars: The Rise of Skywalker?

    Answer: Exegol

    4. Who first came up with the team name “Avengers”?

    Answer: The wasp

    5. What original song does Elsa sing in? Frozen The musical?

    Answer: ‘Monster’

    Answers to the Disney 100 TikTok Quiz (November 7)

    1. What is the name of Pocahontas’s best friend?

    Answer: nakoma

    2. At Disney Peter PanWhat is the way to get to Neverland?

    Answer: Follow the second star to the right and then continue straight until morning.

    3. What is Donald Duck’s middle name?

    Answer: Fauntleroy

    4. in toy story 4What country is Duke Caboom from?

    Answer: Canada

    5. in Monsters Inc.Where did Mike meet Boo for the first time?

    Answer: Harryhausen’s

    Related: Disney Speedstorm Codes

    Answers to the Disney 100 TikTok Quiz (November 6)

    1. What sport has Air Bud not played?

    Answer: Lacrosse

    2. What kind of store does Joe’s mother run in Soul?

    Answer: Tailor shop

    3. Where did Chris Hemsworth get on a cable car in Unlimited?

    Answer: Australia

    4. in Wreck it RalphWhat arcade game did Vanellope von Schweetz originally come from?

    Answer: Sugar rush

    5. What jewelry gives Black Cat greater agility and balance?

    Answer: Earrings

    Answers to the Disney 100 TikTok Quiz (November 5)

    1. How long is Castaway Creek at Disney’s Typhoon Lagoon Water Park?

    Answer: 2000 feet long

    2. What metal is used to create Din Djarin’s new armor in The Mandalorian?

    Answer: beskar

    3. What year was Disney+ launched?

    Answer: 2019

    4. What is the name of the famous musical studio for Rock’n’Roller Coaster starring Aerosmith?

    Answer: G force records

    5. What type of background art was used in Lilo & Stitch?

    Answer: Watercolor

    Answers to the Disney 100 TikTok Quiz (November 4)

    1. How tall is Woody when he is not wearing a hat?

    Answer: 15.93 inches

    2. What attraction did NOT debut at the 1964 World’s Fair?

    Answer: Mr. Toad’s Wild Ride

    3. Who is the current president of the Imagination Institute?

    Answer: Dr Nigel Channing

    4. Where is the ESPN Wide World of Sports complex located?

    Answer: Orlando, Florida, United States

    5. In which city Austin and Ally occur?

    Answer: Miami

    Answers to the Disney 100 TikTok Quiz (November 3)

    1 in Cinderella (1950), what is Gus’s full name?

    Answer: Octavian

    2 in The Santa ClausWhat is Bernard’s gift to Charlie?

    Answer: snow globe

    3. What is Kit’s last name in storyturn?

    Answer: cloud kicker

    4. in Tangled, where does Rapunzel first hide Flynn’s bag?

    Answer: A pan

    5. In the animated classic The little MermaidHow many things does Ariel have?

    Answer: Twenty

    Answers to the Disney 100 TikTok Quiz (November 2)

    1 in Gravity FallsWho is the eighth and a half president of the United States?

    Answer: Sir Lord Quentin Trembley III, Esq.

    2. Which of these lands is NOT in Disney California Adventure Park?

    Answer: eco lake

    3. In the short ‘Paperman’, what paper product guides the protagonists to each other?

    Answer: Paper Planes

    4. In the animated classic CinderellaHow many times does Cinderella’s shoe drop?

    Answer: Three

    5. When they were young, Terk challenged Tarzan to…

    Answer: Recover an elephant hair

    Answers to the Disney 100 TikTok Quiz (November 1)

    1. What is the name of the star that Tiana wishes on?

    Answer: evening star

    2. Who IS NOT a chef in Gusteau’s kitchen?

    Answer: Javert

    3. What year was it? National Geographic founded?

    Answer: 1888

    4. What character appears in each episode of Phineas and Ferb?

    Answer: Perry

    5. True or False: Guests’ journeys through Remy’s Ratataouille Adventure are conducted from a “rat view.”

    Answer: TRUE

    Answers to the Disney 100 TikTok Quiz (October 31)

    1. What did making the wish chronicle of the construction of?

    Answer: A Disney Cruise

    2. What year was it? Monsters Inc. released?

    Answer: 2001

    3. What does Luke give to Leia? Star Wars: The Last Jedi?

    Answer: Han Solo’s dice

    4. in Star Wars: The Empire Strikes BackWhat does Han say after Leia tells him ‘I love you’, right before freezing him in carbonite?

    Answer: ‘I know.’

    5. Finish Taylor McKessie’s quote from High School Musical 2: ‘That girl has more moves than…’

    Answer: An octopus in a wrestling match.

    Related: All Disney Speedstorm Tracks, Ranked

    Answers to the Disney 100 TikTok Quiz (October 30)

    1. Which New York theater was restored by Disney in 1997?

    Answer: The new Amsterdam

    2. What animal is Frida Kahlo’s alebrije in? Coconut?

    Answer: Bun

    3. Complete the quote Mulan (1998): ‘The ___ that flourishes in adversity is the rarest and most beautiful of all.

    Answer: Flower

    4. What year was it? The life of a bug released?

    Answer: 1998

    5. In the SparkShort OutsideHow is the dog called?

    Answer: Jim

    Answers to the Disney 100 TikTok Quiz (October 29)

    1. What is the name of Nemo’s mother in Finding Nemo?

    Answer: Coral

    2. Who is not a member of the Ghost team in Star Wars Rebels?

    Answer: Ahsoka Tano

    3. What type of animal holds Simba at Pride Rock for the kingdom to see? The Lion King?

    Answer: chuck

    4. How was Groot defeated in his first comic book appearance?

    Answer: termites

    5. Lupita Nyong’o plays Which Wolf The jungle book (2016)?

    Answer: Raksha

    Answers to the Disney 100 TikTok Quiz (October 28)

    1. What is the name of the Tomorrowland Transit Authority-approved model community?

    Answer: City of Progress

    2. Where does Peter Parker work as a photographer?

    Answer: daily bugle

    3. Where is the Haunter Mansion located at Disneyland Resort?

    Answer: New Orleans Square

    4. What color is Qui-Gon Jinn’s lightsaber? Star Wars: The Phantom Menace?

    Answer: Green

    5. In Turning Red, who is Mei’s favorite 4*TOWN singer?

    Answer: Robaire

    Answers to the Disney 100 TikTok Quiz (October 27)

    1. Approximately how big is the marquee for the Remy’s Ratatouille Adventure attraction?

    Answer: 10 feet tall and 14 feet wide

    2. What is NOT a scene from Ratatouille that you can see on the Remy’s Ratatouille Adventure attraction at EPCOT?

    Answer: Remy visiting Linguini’s apartment

    3 in walk thereWhat is Silvia?

    Answer: Zbornák

    4. Which Guardian of the Galaxy is originally from Earth?

    Answer: Lord of the stars

    5. What is the name of Thor’s homeworld?

    Answer: Asgard

    Answers to the Disney 100 TikTok Quiz (October 26)

    1. Who uses the Cloak of Levitation?

    Answer: doctor strange

    2. What is this? Hannah Montana character’s name?

    Answer: mikayla

    3. Who first said “I’m going to Disney World” after winning the Big Game?

    Answer: Phil Simms

    4. How tall is Space Mountain at Walt Disney World Resort?

    Answer: 183 feet

    5. What is the name of Syndrome’s island in The Incredibles?

    Answer: nomanisan

    Related: All Disney Dreamlight Valley Characters

    Answers to the Disney 100 TikTok Quiz (October 25)

    1. What IS NOT the name of one of Mérida’s brothers?

    Answer: humphrey

    2 in Gravity FallsWhat costumes do Dipper and Mabel wear in Summerween?

    Answer: Peanut butter and jelly

    3 in Beauty and the BeastHow many eggs does Gastón eat now that he has grown up?

    Answer: five dozen

    4. What holiday did Troy and Gabriella meet on? high school musical?

    Answer: New Years Eve

    5. How do the locals in Star Wars: Galaxy’s Edge say “good morning”?

    Answer: Bright suns!

    Answers to the Disney 100 TikTok Quiz (October 24)

    1. Who did ESPN name as the greatest American athlete of the 20th century?

    Answer: Michael Jordan

    2. Before Andy, who did Jessie belong to?

    Answer: Emily

    3. Who does Han Solo take to see Rey, Finn and BB-8? Star Wars: The Force Awakens?

    Answer: Maz Kanata

    4. in The Boba Fett bookWho takes Boba’s armor after his escape from the Sarlacc?

    Answer: J.was

    5. What was the first regular season game of Monday Night Football on ESPN?

    Answer: Minnesota vs. Washington

    Where to find the Disney 100 TikTok quiz

    Image via Disney

    To play the Disney 100 TikTok quiz, go to the search bar on TikTok and search for Disney. In the results, you will see the banner above the Disney accounts that take you to Disney Hub.

    If you don’t see this banner, it may not be available in your region. But if you see it, click on the banner, which will take you to Disney’s TikTok page. On the page, you can now complete various activities to acquire a nice collection of cards from some of our beloved characters.

    Keep in mind that you can also get duplicates and blank cards, so be sure to do all the available daily activities to collect them all. However, if you can’t get that Maribel but you have six Kim Possibles, you can trade with your friends who have what you need.

    For more fun Disney collectibles, check out Disney Dreamlight Valley codes in MyFullGames.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here